Veiligheid voorop: hoe Tozetta groeit met PKIsigning 

Dinsdag 21 april

Digitaal ondertekenen adminpulse
Digitaal ondertekenen adminpulse

Kevin van den Eshof, operationeel en commercieel verantwoordelijke bij Tozetta, vertelt over de unieke reis van zijn bedrijf in de wereld van cybersecurity en de rol die PKIsigning hierin speelt. Kevin heeft een achtergrond bij Company.info en een duidelijke ambitie om Tozetta te laten groeien. Hoe? Door hun passie en specialisatie in ethical hacking en offensief pentesten. 

“Tozetta onderscheidt zich door onze volledige focus op pentesten. We zien dat veel securitybedrijven proberen om van alles wat te doen. Onze kracht ligt juist in onze specialisatie, wat ons in staat stelt onze klanten maximale waarde te bieden” legt Kevin uit. Met een compact team van drie allround hackers en diverse freelancers biedt Tozetta een breed scala aan diensten, van netwerk-testing en webapp pentesting tot smartcontract hacking en code reviews. 

Kevin benadrukt het belang van objectiviteit in hun werk. “In tegenstelling tot veel MSP’s die kwetsbaarheden rapporteren en vervolgens hun eigen securityproducten verkopen, blijven wij strikt onafhankelijk. Dat maakt ons de ideale partner voor bedrijven die eerlijke en grondige pentests nodig hebben.” 

Ingeplakte handtekening is passé 

De keuze voor PKIsigning was een logische stap voor Tozetta. Kevin ontdekte PKIsigning via LinkedIn en was direct onder de indruk van hun benadering van security. “Als startend bedrijf waren we met veel dingen tegelijk bezig, waaronder het professionaliseren van onze processen. Onze contracten en NDA’s digitaal en veilig laten ondertekenen was een must. Voorheen deden we dat via Microsoft Word met een ingeplakte handtekening. Daar wilden we een stap in zetten. We hebben ook DocuSign bekeken, maar we waren echt op zoek naar een kleinere partij, een partij die het net wat anders doet. PKIsigning’s benadering van security sloot daarbij naadloos aan bij onze waarden.”.  

Deze documenten ondertekent en/of deelt Tozetta nu digitaal: 

  • Contracten en NDA’s worden digitaal ondertekent 
  • Kwetsbaarheidsrapportages en beveiligingsrapporten worden veilig gedeeld 
  • Als alle kwetsbaarheden zijn gemitigeerd worden digitale (pentest-)certificaten verstrekt 

Digitaal ondertekenen vrij normaal 

De overstap naar PKIsigning heeft Tozetta aanzienlijk geholpen in de professionalisering van hun documentbeheer. “Het automatiseren van onze contracten en kwetsbaarheidsrapportages, en het digitaal verstrekken van certificaten zodra alle kwetsbaarheden zijn gemitigeerd, heeft onze workflow sterk verbeterd,” vertelt Kevin. De reacties van klanten zijn ook zeer positief. “Het is tegenwoordig vrij normaal om digitale ondertekenverzoeken te ontvangen, onze klanten waarderen de veiligheid en efficiëntie die digitaal ondertekenen biedt.” 

Supersnelle onboarding 

Kevin waardeert vooral de snelle en transparante communicatie met PKIsigning. “Vanaf het eerste moment was er een snelle opvolging en duidelijke communicatie. Het hele onboardingproces verliep soepel, wat perfect past bij onze eigen werkwijze en behoefte aan efficiëntie en transparantie.” 

In zijn slotopmerkingen benadrukt Kevin hoe PKIsigning niet alleen Tozetta helpt met het efficiënter maken van processen, maar ook hoe het bijdraagt aan een professioneler imago naar buiten toe. “Het helpt ons in het creëren van vertrouwen naar klanten en ondersteunt mij in het taakgestuurd werken.” 

Met Tozetta’s focus op cybersecurity en PKIsigning’s innovatieve oplossingen, is deze samenwerking een sterk voorbeeld van hoe specialisatie en de juiste partners cruciaal zijn om je bedrijf te laten groeien.
Meer informatie: Tozetta – Pentesting & Cybersecurity – Specialist in ethisch hacken 

Kennismaken met PKIsigning?