Tarieven

We maken onze tarieven graag zo transparant mogelijk. Hier vind je een handige vergelijkingstabel waarin je ziet waarom wij, PKIsigning, de koplopers zijn en welke meerwaarde dat voor jou heeft. Kun je iets niet vinden? Neem dan even contact op!

Tarieven zijn op basis van een jaarabonnement per gebruiker op basis van automatische incasso.

Mogelijke extra’s bij Professional & Specialist (neem contact op):

  • Branding: all the way branding van het product alsof het jouw eigen software is!
  • Eigen organisatie eSeal: directe herleidbaarheid van transactie tot je eigen organisatie.
  • Eigen Azure storage: als je aan extra compliance eisen moet voldoen.

Stap je over van een papieren werkwijze naar elektronisch ondertekenen? In bijna alle gevallen levert dit een flinke besparing op. Denk alleen al aan handling- en repro-kosten. De business case is eenvoudig op te stellen.

Klaar om te starten?

Veel gestelde vragen

Sommige zaken begrijp je misschien niet direct. We leggen ze graag aan je uit.

Kan PKIsigning helpen met de aanvraag van certificaten?

Jazeker. PKIsigning werkt voor deze aanvragen samen met Quovadis (Digicert). De persoonlijke identificatie die nodig is voor de aanvraag kunnen wij op locatie voor je regelen! 

Wat zijn credits?

Een actie binnen de software kost één of enkele credit(s). De credits worden op organisatieniveau gebundeld en gebruikt.

Zijn de prijzen gelijk bij gebruik via een derde?

Jazeker. De vermelde tarieven zijn hetzelfde als je PKIsigning via software van een derde (API) gebruikt. 

Hoe word ik opgeleid?

PKIsigning heeft speciale introductietrainingen ontwikkeld om alle nieuwe gebruikers snel en efficiënt te introduceren in de basisprincipes van digitaal ondertekenen en het gebruik van de software. Als je klant wordt dan spreken we met je door welke trainingsbehoefte er is. Er kunnen maatwerkafspraken gemaakt worden rondom incompany trainingen.

Bij abonnementtype “Specialist” is het volgen van een introductietraining verplicht om het maximale te halen uit alle specifieke functionaliteiten.

Zijn er implementatiekosten?

PKIsigning rekent eenmalig €500,- voor de aansluit- en opstart(hulp). Via onze partners kan naar wens aanvullende implementatie consultancy worden afgenomen.

Zit je nog met vragen?