PKIsigning en Documentaal: Efficiëntie en innovatie in documentbeheer 

Donderdag 6 juni 2024

PKIsigning breidt bestandsextensies uit voor veilig delen
PKIsigning breidt bestandsextensies uit voor veilig delen

Veenendaal, 6 juni 2024 – PKIsigning, een toonaangevend platform voor digitale handtekeningen, en Documentaal, expert op het gebied van documentcreatie en documentmanagement, intensiveren hun samenwerking en organiseren 3 juli een gezamenlijk webinar. Deze samenwerking is gericht op het optimaliseren van werkprocessen voor juristen en accountants, door de integratie van beide diensten. 

Optimalisatie van werkprocessen 

De samenwerking tussen PKIsigning en Documentaal biedt professionals in de juridische en financiële sector een unieke kans om hun documentbeheer en ondertekenprocessen te verbeteren. Door het combineren van de expertise van beide bedrijven kunnen gebruikers profiteren van gestandaardiseerde teksten, geïntegreerde CRM-gegevens, en geavanceerde digitale handtekeningen die zowel de efficiëntie als de veiligheid verhogen. 

Inzichten en praktische tips tijdens het webinar 

Het aankomende webinar, georganiseerd door PKIsigning en Documentaal, biedt deelnemers waardevolle inzichten en praktische tips. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: 

  • Het waarborgen van consistentie en professionaliteit in documenten. 
  • Tijd besparen met gestandaardiseerde teksten en geïntegreerde CRM-gegevens. 
  • De voordelen van digitale handtekeningen en hoe deze de efficiëntie en veiligheid verhogen. 
  • De nuances tussen het ondertekenen en goedkeuren van documenten, zoals algemene voorwaarden. 
  • De juridische aspecten van digitale handtekeningen en de verschillende betrouwbaarheidsniveaus volgens eIDAS. 
  • Een live demonstratie van de naadloze integratie tussen Documentaal en PKIsigning. 

Over Documentaal 

Documentaal, bekend om haar producten dStyle365 en LegalWord365, is gespecialiseerd in het creëren en beheren van documenten. Met uitgebreide ervaring in de juridische, financiële en boekhoudkundige sectoren, helpt Documentaal professionals om hun werkprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. 

Over PKIsigning 

PKIsigning biedt een eenvoudig te gebruiken platform voor het digitaal ondertekenen van documenten, met een sterke focus op zekerheid en juridische betrouwbaarheid. Het cloudplatform stelt gebruikers in staat om documenten persoonlijk te ondertekenen en anderen uit te nodigen voor ondertekening binnen één workflow. 

Schrijf je nu in 

Ben jij jurist of accountant en op zoek naar efficiëntere manieren om documenten te creëren en te ondertekenen? Schrijf je dan nu in voor ons webinar en ontdek hoe de samenwerking tussen PKIsigning en Documentaal jouw werkprocessen kan optimaliseren.

👉 Meld je hier aan voor het webinar 

 

Kennismaken met PKIsigning?