Bespaar tijd met dynamische contracttemplates en digitaal ondertekenen 

Dinsdag 9 april

Digitaal ondertekenen adminpulse
Digitaal ondertekenen adminpulse

Docfield en PKIsigning organiseren op 16 mei een gezamenlijk webinar over efficiënt contractmanagement. In dit webinar bespreken de twee organisaties hoe je met behulp van dynamische contracttemplates en digitaal ondertekenen tijd kunt besparen en de juridische risico’s kunt verminderen. 

Tijd besparen met Docfield 

Docfield is een softwareoplossing die helpt om in minder tijd betere documenten te maken. Met de software bespaar je tijd en verminder je juridische risico’s door slimme workflows. Dit wordt bewerkstelligd door features zoals slimme templates die verbonden blijven met documenten zodat het mogelijk is om honderden documenten tegelijk te updaten. Met conditionele logica wordt het mogelijk om in een enkele mastertemplate alle varianten van documenten te verzamelen en paragrafen aan of uit te zetten aan de hand van regels. 

Eenvoudig krachtige templates bouwen 

Tijdens het webinar laat Docfield zien hoe je eenvoudig krachtige templates kunt bouwen op basis van Word-documenten. Je kunt dynamische velden en logica toevoegen, waardoor documenten automatisch worden ingevuld met de juiste informatie. 

Samenwerken rondom revisies 

Docfield maakt het ook eenvoudig om samen te werken rondom revisies. Je kunt documenten met anderen delen en commentaren toevoegen. Commentaar kan zowel privé, en dus niet zichtbaar voor de tegenpartij, of openbaar worden gemaakt. Zo heb je altijd de meest recente versie van het document en wordt samenwerken en onderhandelen ontzettend gemakkelijk. 

Wet- en regelgeving rondom digitaal ondertekenen 

Tijdens het webinar gaat PKIsigning in op de wet- en regelgeving rondom digitaal ondertekenen. Zowel de afspraken in Nederland, als ook de Europese eIDAS-verodening komen aan bod. Je leert hoe je digitaal kunt ondertekenen met de juiste rechtszekerheid en bij welk soort document, welk type digitale handtekening nodig is. 

Nieuwe integratie tussen Docfield en PKIsigning 

Tijdens het webinar wordt ook de nieuwe integratie tussen Docfield en PKIsigning getoond. Met deze integratie kun je documenten die je in Docfield maakt direct digitaal ondertekenen met PKIsigning. 

Webinar voor iedereen 

Het webinar is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in efficiënt contractmanagement. Het maakt niet uit of je al gebruikmaakt van een van beide oplossingen of niet. 

Aanmelden 

Meld je hier aan voor de webinar.

Kennismaken met PKIsigning?