Webinar 25 april ’24

Creëer ruimte voor groei: werk efficiënter en voldoe eenvoudiger aan wet- en regelgeving.

Diego Bossers

Diego is Sales Consultant bij AdminPulse

Reindert Doorn

Reindert is co-founder bij PKIsigning

AdminPulse is een all-in-one CRM ontworpen om accountantskantoren te ondersteunen bij hun dagelijkse operaties en groei. AdminPulse, actief in de Benelux, is nu bezig haar voetafdruk in Nederland te vergroten. PKIsigning is met haar softwareplatform bekend als marktleider en innovator in het aanbieden van betrouwbare digitale handtekeningen in de financiële sector.

Webinar programma

Creëer ruimte voor groei: werk efficiënter en voldoe eenvoudiger aan wet- en regelgeving.

Ontdek de voordelen van (de samenwerking tussen) AdminPulse en PKIsigning tijdens ons aankomende webinar!

In dit webinar voor administratie- en accountantskantoren laten AdminPulse en PKIsigning je zien hoe je je bedrijfsvoering kunt versimpelen om daarmee rust en ruimte te geven voor het verder ontwikkelen van je kantoor.

CRM & documentcreatie in één toepassing

Er wordt ingegaan op efficiënt relatie-, projectbeheer en dossiervorming inclusief de zorg voor eenvoudige uitwisseling van documenten met klanten. Een adequate inrichting van CRM-gegevens en zorgvuldige registratie van UBO’s is bij veel administratie- en accountantskantoren een probleem. Het bijhouden van al deze contactregistraties kan veel werk zijn. Tegelijkertijd is een accurate CRM-registratie weer heel belangrijk om snel en geautomatiseerd documenten op te stellen en uit te wisselen met klanten, zoals opdrachtbevestigingen. Hierin maakt AdminPulse een groot verschil: CRM en documentcreatie kan ook worden geïntegreerd binnen één toepassing.

Keuze voor betrouwbaarheidsniveau

Als het gaat om documentuitwisseling is daarbij een directe integratie binnen AdminPulse naar PKIsigning toegevoegd. Zo kun je direct documenten verstrekken aan je CRM-contacten en deze bijvoorbeeld ter ondertekening aanbieden. Geheel in je eigen huisstijl. In het webinar wordt ook ingegaan op rechtsgeldig digitaal ondertekenen volgens de Europese eIDAS-verordening en de aandachtspunten hierbij. Zo leer je welk betrouwbaarheidsniveau van de elektronische handtekening op welk type document toegepast moet worden.

De nieuwe integratie tussen AdminPulse en PKIsigning wordt ook getoond. Het webinar is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in efficiënt kantoorbeheer. Het maakt niet uit of je al gebruik maakt van een van beide oplossingen of niet.

Wil jij werken aan meer efficiency op kantoor en in de samenwerking met je klanten? Schijf je dan in voor het gratis webinar op 25 april van 11.00 tot 12.00 uur!

 

Topics die besproken worden:

  • 360-graden overzicht van klanten en taken binnen je kantoor
  • Borging van WWFT en UBO-registraties
  • Documentcreatie en uitwisseling met klantcontacten
  • Wet- en regelgeving rondom digitaal ondertekenen
  • Korte demo AdminPulse en PKIsigning
  • Gesprek en gelegenheid voor vragen
Simplicate digitaal ondertekenen
Simplicate digitaal ondertekenen