Webinar 16 mei ’24

Bespaar tijd met dynamische contracttemplates
en digitaal ondertekenen.

Tim Stuart

Tim is founder & CEO bij Docfield

Reindert Doorn

Reindert is co-founder bij PKIsigning

Webinar programma

Bespaar tijd met dynamische contracttemplates en digitaal ondertekenen.

Ontdek de voordelen van DocField en PKIsigning tijdens ons aankomende webinar!

DocField is een softwareoplossing die helpt om in minder tijd betere documenten te maken. Met de software bespaar je tijd en verminder je juridische risico’s door slimme workflows. PKIsigning is een online platform voor digitaal uitwisselen en ondertekenen van documenten. De software onderscheid zich door extra gemak en juridische zekerheid rond de digitale ondertekening.

In dit webinar laten DocField en PKIsigning je zien hoe je processen rond contractmanagement kunt versimpelen zodat jij je kunt richten op de inhoud van je werk.

Bij veel organisaties ontbreekt het aan structuur om de omgang met documenten. Collega’s passen zelf templates aan en zo ontstaan allerlei varianten binnen de organisatie. Er is geen borging van huisstijl en opmaak. Tot slot circuleren er legio kopie-versies door revisies en getekende en ongetekende versies. Dat kan slimmer!

Er wordt tijdens het webinar ingegaan op efficiënte werkwijzen voor het bouwen van krachtige templates en omgang met revisies in bij contractafspraken. Daarnaast wordt uitvoerig ingegaan op de juiste juridische afwikkeling van contacten, door gebruik te maken van digitale handtekening met de juiste rechtszekerheid.

Nieuwe integratie

De nieuwe integratie tussen DocField en PKIsigning wordt ook getoond. Het webinar is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in efficiënt contractmanagement. Het maakt niet uit of je al gebruikt maakt van een van beide oplossingen of niet.

Wil jij meer efficiency rondom contractmanagement?

Schijf je dan in voor het gratis webinar
op 16 mei van 11.00 tot 11.45 uur!

Topics die besproken worden:

  • Eenvoudig krachtige templates bouwen o.b.v. Word-documenten
  • Dynamische velden en logica toevoegen
  • Samenwerken rondom revisies
  • Wet- en regelgeving rondom digitaal ondertekenen
  • Korte demo DocField en PKIsigning
  • Gesprek en gelegenheid voor vragen
Simplicate digitaal ondertekenen
Simplicate digitaal ondertekenen