PKIsigning genomineerd voor ondernemersprijs 

Donderdag 4 juli 2024

Digitaal ondertekenen adminpulse
Digitaal ondertekenen adminpulse

Met trots kondigen we aan dat PKIsigning is genomineerd voor een ondernemersprijs in de regio Veenendaal. Na een voordracht en juryberaad is PKIsigning uitgekozen. Tijdens het Business Event Veenendaal op 18 november aanstaande wordt bepaald wie als winnaar uit de bus komt.  

PKIsigning is als technologie-start-up genomineerd in de categorie ‘Ondernemersprijs’. De nominatie is een mooie erkenning voor ons en een gevolg van een enorme drive om impact te maken door technologische innovatie op het gebied van digitaal identificeren en ondertekenen. 

Als snelgroeiend softwarebedrijf streven we ernaar hoogwaardige oplossingen te bieden op het gebied van digitale handtekeningen en veilig verzenden. In de afgelopen jaren hebben we zowel in Veenendaal als landelijk een mooie aanwas van klanten gehad. Meer dan 200 organisaties steunen inmiddels voor de digitale documentafwikkeling dagelijks op ons online-softwareplatform. 

Business Event Veenendaal 

Het Business Event Veenendaal is hét event in Veenendaal, georganiseerd door de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), waarbij ‘geweldige, veelbelovende, succesvolle en gedreven ondernemers’ in het zonnetje worden gezet. Het event worden al sinds 2005 georganiseerd en is een begrip. 

Als PKIsigning hebben we op 18 juni haar ‘pitch’ gegeven in de raadzaal van de Gemeente Veenendaal ten overstaan van de vakjury. Naast de prijs die door de vakjury wordt uitgereikt op 18 november, wordt ook de Rabo Publieksprijs uitgereikt. Je kunt daarvoor op ons stemmen: Stemmen – Business Events (businesseventveenendaal.nl) 

Ongeacht de uitkomst zijn we erg blij met de vermelding. Het inspireert ons om ons succes voort te zetten en onze bekendheid in de markt verder te vergroten. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een betrouwbare digitale samenleving. 

Kennismaken met PKIsigning?