Ontdek het nieuwe PKIsigning

Mobiel als uitgangspunt

Nieuwe interface

Proces gestuurd

Slimme features

We hebben het afgelopen jaar gewerkt aan een compleet nieuwe gebruikerservaring van PKIsigning. Omdat we geloven dat het nóg beter kan.

Jij kunt met het vernieuwde platform nog eenvoudiger data en documenten digitaal ondertekenen én/of veilig delen. 

De gebruikersinterface van het platform is helemaal opnieuw uitgedacht en ontworpen. Dit biedt een verbeterde ervaring voor jouw klanten!

Het nieuwe PKIsigning vormt ook de basis voor de volgende stappen in de groei en uitbreiding van ons platform. Er is meer op komst.

Ga met ons mee op reis en probeer het vandaag nog uit 🚀

Wat je kunt verwachten

We hebben digitaal ondertekenen opnieuw uitgevonden. Meer gemak voor jou en je klant.
Ontdek wat dit voor jou betekent en hoe je met deze verbeteringen je organisatie vooruit helpt.

Customer centric design

Complete re-design voor een optimale mobiele gebruikerservaring

PROCESGERICHT WERKEN

Workflows voor standaard ondertekenprocessen

VERTROUWDE VEILIGHEID

Beveiliging en juridische compliancy staan op #1

VERBETERDE E-MAIL TEMPLATES

Nieuwe manieren om e-mails te personaliseren

GRIP OP TAKEN

Beter dashboard voor het bewaken van acties

Geintegreerde beheerfuncties

Instellingenschermen zijn slim geïntegreerd

Need-to-know’s

Essentiele intro

Bekijk de video-uitleg

We raden je aan om tenminste deze mini video te bekijken. In deze video van drie minuten legt Tom van PKIsigning je kort uit wat handig én noodzakelijk is om te weten rondom het nieuwe PKIsigning. Zo ontdek je snel de (nieuwe) functies. Om meer te leren schrijf je je in voor één van de webinars.

In 3 minuten de basics • Korte uitleg voor gebruikers

3:18

Belangrijke veranderingen

Bekijk de tijdlijn hiernaast voor belangrijke data

☑️ Alle verzoeken worden nu opgesteld op basis van een workflow. Je kiest eerst een workflow en daarna word je begeleid bij het samenstellen van een verzoek.

☑️ De notitie-mogelijkheid voor personen die een actie moeten uitvoeren is gewijzigd naar een persoonlijke aanhef voor de
e-mailuitnodiging, die per persoon afzonderlijk gekozen kan worden.

☑️ Elk document moet altijd een actie bevatten. In geval van bijlage dient deze te worden goedgekeurd voor betere juridische borging. Dit wordt door de workflows afgedwongen.

☑️ Alle verzoeken worden in één overzicht gepresenteerd in het dashboard. Je ziet daarin allerlei nieuwe filter-, sortering- en selectiemogelijkheden. Ook voor verwijderde items.

Alle instellingen en configuraties worden automatisch overgenomen vanuit de huidige omgeving, behalve branding instellingen (voorheen bekend als whitelabel). Ons customer support team helpt je hier persoonlijk mee op weg. Na de omzetting heb je extra veel mogelijkheden om het platform naar je eigen wensen vorm te geven.

Tijdelijk extra support en begeleiding • Schakel uiterlijk 1 april over

Bereid je slim voor

 

Schrijf je in voor één van de webinars of volg de hele serie. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en bieden je een complete roundtrip door het nieuwe PKIsigning.  Je maakt kennis met de vernieuwde gebruikersinterface en je leert hoe je slim gebruik kunt maken van de vernieuwde functionaliteiten. Handig: je kunt direct je vragen stellen aan het team van ontwerpers.
Wees optimaal voorbereid en verbeter productiviteit door je in te schrijven.

WEBINAR VOOR GEBRUIKERS

De webinar voor eindgebruikers is de basisuitleg voor iedereen, ongeacht in welke branche je werkt of welke specifieke functies je gebruikt.

WEBINAR VOOR BEHEERDERS

De webinar voor beheerders en keyusers is voor gebruikers die organisatie-instellingen beheren en verantwoordelijk zijn voor PKIsigning binnen de organisatie.

WEBINAR VOOR ACCOUNTANTS

De webinar voor accountants is gericht op audit & assurance – praktijken en gaat dieper in op specifieke aspecten, zoals controleverklaringen en SBR Assurance.

VOLG DE HELE SERIE

Je kunt je aanmelden voor meerdere of alle webinars, zodat je alle onderdelen raakt. Als je meerdere rollen vervult binnen je organisatie is dit een slimme keuze.

Specifieke informatie voor

INTEGRATORS EN API-GEBRUIKERS

Lees wat er verandert voor partners, speciale integraties zoals AFAS , Power Automate of als je op andere wijze gebruik maakt van PKIsigning.

BRANDING (WHITELABEL) GEBRUIKERS

Lees welke nieuwe mogelijkheden er zijn qua opmaak, wat er verandert qua e-mailtemplates en hoe je je organisatie voorbereidt.

SBR ASSURANCE GEBRUIKERS

Lees wat de specifieke aandachtspunten zijn voor SBR assurance processen (linking & signing) en wat er voor jou verandert.

GEBRUIKERS VAN VEILIG DELEN

Lees hoe het veilig delen van documenten (zonder handtekening) verandert en welke nieuwe mogelijkheden dit voor jou biedt.

Artikelen

Helpdesk waardering

Hulpmiddelen voor organisatiebeheerders:

Gebruik je nog geen PKIsigning?

Ontdek waarom ons platform razendsnel ontwikkelt en waarom in korte tijd al meer dan 200 bedrijven en organisaties hun vertrouwen in PKIsigning hebben gesteld. Ervaar het zelf.