Specifieke features

Deze 5 extra functionaliteiten geven jou nog meer zekerheid en gemak bij het digitaal ondertekenen. Ze zijn ontwikkeld voor topklanten, zoals jij.

gemak digitaal ondertekenen
gemak digitaal ondertekenen

Branding: branding all the way!

Als je je klanten laat ondertekenen wil je graag de schermen de look-and-feel van jouw organisatie meegeven. Natuurlijk kun je je huisstijl toevoegen met kleurtjes en logo’s. Zowel in de software als in de e-mailtemplates. PKIsigning gaat nog verder en biedt je met branding de mogelijkheid om afzenders te personaliseren (e-mail, sms, whatsapp), je eigen (sub)domeinen te hanteren en bijvoorbeeld je eigen gebruikers- en privacyvoorwaarden toe te voegen.

Verrijking op AFAS Software

AFAS Software is een veel gebruikte ERP oplossing in de Nederlandse markt. Samen met klanten is een unieke widget ontwikkeld die je naadloos kunt integreren in AFAS Insite. Je kunt hiermee direct vanuit de workflow:
– Belangrijke documenten (dossieritems) op het allerhoogste niveau ondertekenen.
– Gevoelige documenten (dossieritems) veilig afleveren aan klanten.
– Financiële en fiscale documenten (XBRL) visueel weergeven, ondertekenen en aanbieden bij de Kamer van Koophandel of de Belastingdienst.
Ook als je een portal van AFAS gebruikt, zoals Outsite of ESS is de Insite widget handig. Je kunt dan nieuwe medewerkers of nieuwe klanten een arbeidscontract of opdrachtbevestiging laten ondertekenen nog voordat ze portaltoegang hebben.

Bekijk de on-demand demo van deze feature

Robotisering met PKIsigning

Het automatiseren van processen is niet meer weg te denken. Elke organisatie streeft naar efficiency. Wil je een stapje verder? Daar speelt PKIsigning op in, door een standaard connector te leveren die je kunt gebruiken binnen het Microsoft Power Platform. Met Power Automate (RPA) kun je je eigen robotprocessen ontwikkelen op de API zonder technische kennis. Met Power Apps (low-code) kun je eigen invoer- en presentatieschermen maken. De connector is door Microsoft gecertificeerd.

Bekijk de on-demand demo van deze feature

eSeal en documentverzegeling op niveau

Ondertekende documenten worden netjes verzegeld en beschermd tegen wijzigingen achteraf. Bij gerommel aan het document vervalt de verzegeling. Wel zo fijn. Daarnaast wordt bij de ondertekentransactie een elektronisch zegel (eSeal) gebruikt.  Niet zomaar een zegel, maar een gekwalificeerde zegel die door een vertrouwensdienstverlener is uitgegeven. Daar voegt PKIsigning óók nog een gekwalificeerde tijdstempel aan toe van de vertrouwensdienstverlener.

Azure (Blob) storage

Blob wat? Azure Blob Storage is een “zeer schaalbare en veilige objectopslag voor cloudeigen workloads, archieven, data lakes, hoogwaardige rekenkracht en machine learning.”. Als je denkt aan de toekomst zie je misschien kansen op het vlak van data en documenten. Of juist risico’s doordat data en documenten versnipperd zijn over allerlei softwareoplossingen. Voor beide scenario’s biedt een eigen Azure Blob Storage voor je organisatie uitkomst. Data en documenten heb je dan in eigen beheer!

"We hebben PKIsigning volledig geïntegreerd in Mazars Signals."

– Rob Vergeer (Mazars)

Waarom zou je nog wachten?