“Dit platform stelt ons in staat om verder te denken”

Interview met Jeroen Heerschop en Natasja Hijmissen van Get Responsive

Dinsdag 28 februari 2023

Directeur Jeroen Heerschop van Get Responsive deelt zijn ervaring met PKIsigning
Directeur Jeroen Heerschop van Get Responsive deelt zijn ervaring met PKIsigning

PKIsigning helpt bedrijven om hun workflow te digitaliseren, digitaal documenten te ondertekenen en papierwerk te minimaliseren. Eén van de tevreden klanten is Get Responsive, een Nederlands bedrijf dat trainingen en consultancy biedt op het gebied van Microsoft Power BI, Power Apps en Power Automate. Directeur Jeroen Heerschop en Accountmanager Natasja Hijmissen van Get Responsive delen hun ervaringen met PKIsigning en hoe dit platform hen helpt bij het behalen van hun ambities.

Wekelijks Power BI content

De reis van Get Responsive begon vier jaar geleden. Ze hebben zich gespecialiseerd in Power BI en bieden trainingen en consultancy aan grote bedrijven en het hoger onderwijs. Vorig jaar lanceerden ze hun eigen blended learning-omgeving genaamd Power Up. Momenteel werken er meer dan dertig freelancers voor Get Responsive, die zich bezighouden met consultancy, het ontwikkelen van trainingsmateriaal en het geven van de trainingen.

Contracten met de hand

Tot een paar maanden geleden werden offertes, opdrachtbevestigingen en contracten met de hand vervaardigd en uitgewisseld. Dit kostte veel tijd en overzicht houden was lastig. Natasja legt uit: “We wilden graag het proces wat strakker zetten en professionaliseren. Dat was de aanleiding. Professionalisering past bij onze groeifase, we moeten voortdurend naar verbeteringen kijken in ons proces. Zo’n systeem als PKIsigning helpt hierbij.”

Nieuwe mogelijkheden

Jeroen voegt hieraan toe: “Dit platform stelt ons in staat om verder te denken. Dingen die eerst niet konden, zijn nu mogelijk. Denk aan het ondertekenen van incassomachtigingen via een geautomatiseerd proces. Het liefst willen we in de toekomst ook contracten met freelancers slim afwikkelen. Als startup is het altijd zoeken naar de balans tussen tijd besteden aan nieuwe (commerciële) mogelijkheden en het verbeteren van processen. Ik ben superblij met een platform als PKIsigning, het scheelt echt een hoop handwerk. Dat is belangrijk.”

Natasja vertelt verder dat PKIsigning hen helpt om te kunnen steunen op een systeem om slimmer en sneller te werken. “Er zit een automation in. Daardoor blijft er tijd over voor andere dingen. Het helpt daarnaast in het structureren van ons werk. Hier zijn we voortdurend mee bezig. Een belangrijke stap in de groeifase waar we doorheen gaan.” Jeroen vult aan: “Ook bij nieuwe diensten en producten, zoals de abonnementen, faciliteert het heel mooi de formele afwikkeling ervan. Binnenkort willen we ook kijken naar de kansen met Power Automate in combinatie met PKIsigning.”

Lees ook: PKIsigning ontwikkelt Microsoft-connector voor robotisering – PKIsigning

Prijsstelling goed passend

Het ondertekenen van documenten werkt prima, zonder instructies hebben ze hun weg kunnen vinden. Eerst klikken en alleen als het nodig is een training volgen, was de gedachte. Dat lukte prima. Natasja denkt wel dat er nog veel meer uit te halen is, zoals het gebruik van veilig delen. Over de organisatie van PKIsigning zijn ze eensgezind: De prijsstelling was goed passend bij de omvang van hun organisatie en het instappen ging snel en laagdrempelig. “De eerste gesprekken waren prettig. De vragen die er leefde werden snel beantwoord en het platform kwam heel snel voor ons beschikbaar. Fijn dat er werd meegedacht. Ik maak dat weleens anders mee”, aldus Jeroen. 

Kennismaken met PKIsigning?