PKIsigning ontwikkelt Microsoft-connector voor robotisering

Dinsdag 1 november 2022

Deze maand is de connector door Microsoft gepubliceerd. PKIsigning helpt organisaties door de inzet van robotisering om tijd te besparen in de afwikkeling van documenten.
Deze maand is de connector door Microsoft gepubliceerd. PKIsigning helpt organisaties door de inzet van robotisering om tijd te besparen in de afwikkeling van documenten.

Ondertekenplatform PKIsigning heeft een low-code koppeling op de markt gebracht. Dit stelt organisaties in staat om documentprocessen te automatiseren. De koppeling is per direct beschikbaar voor iedereen om te gebruiken binnen het Microsoft Power Platform. Het Power Platform is een set aan innovatie instrumenten. Dit maakt onderdeel uit van het groeiende Microsoft 365 portfolio. Standaard handelingen kunnen hiermee eenvoudig worden gerobotiseerd.

PKIsigning, die innovatie software ontwikkelt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van documenten, heeft technische aanpassingen doorgevoerd om het platform geschikt te maken. Deze maand is de connector door Microsoft gepubliceerd. PKIsigning helpt organisaties door de inzet van robotisering om tijd te besparen in de afwikkeling van documenten.

Contracten genereren, ondertekenen en archiveren

Met de connector worden o.a. documenttemplates gevuld en automatisch aangeboden aan interne en externe ondertekenaars. Dat kan voor standaard contracten, verwerkersovereenkomsten, verklaringen of andere documenten. Als alle handtekeningen verzameld zijn, ontvangen alle partijen een kopie. Het document wordt automatisch gearchiveerd in een online dossier als SharePoint. Naast deze voorbeelden worden ook geautomatiseerd XML/XBRL-datasets  verwerkt. Organisaties kunnen met de connector ook geautomatiseerd bestanden veilig delen als alternatief voor e-mail.

Robotiseren zonder technische kennis

Low-code software, zoals het Microsoft Power Platform, maakt het mogelijk voor organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie. Technische kennis is niet vereist, waardoor automatiseren voor een bredere doelgroep inzetbaar is. Op functionele wijze klik je processen in elkaar. Daarbij worden gegevens uit honderden applicaties opgehaald of bijgewerkt. Het aansluiten op een applicatie (met behulp van een API) is hierbij nog de meest complexe factor. De speciale connector van PKIsigning maakt deze stap overbodig. Je kan direct starten.

Bekijk de online videodemo PKIsigning & Power Automate (10 minuten)
Documentatie: PKIsigning – Connectors | Microsoft Learn

Over het Microsoft Power Platform
Het Power Platform bestaat uit: Power BI, Power Apps, Power Pages, Power Automate en Power Virtual Agents. De toepassingen bieden iedereen de mogelijkheid oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. De toepassingen maken onderdeel uit van Microsoft 365.

Over PKIsigning
PKIsigning is een kennis- en softwarebedrijf dat software aanbiedt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van berichten. Het bedrijf onderscheidt zich door extra juridische zekerheid toe te voegen bij documenten. Waar de geldigheid van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Een gebruiksvriendelijke interface voor de klanten en ondertekenaars zorgt voor extra gemak. De SaaS-software is door moderne technieken en open standaarden eenvoudig te integreren in bedrijfsprocessen. En in andere (software)toepassingen. Meer dan 200 organisaties, van zzp’er tot multinational, wikkelen dagelijks hun documenten af via PKIsigning.

Kennismaken met PKIsigning?