PKIsigning verkozen tot een van de Top 100 SaaS-bedrijven volgens MT/Sprout

Dinsdag 30 mei 2023

PKIsigning verkozen tot een van de Top 100 SaaS-bedrijven volgens MT/Sprout
PKIsigning verkozen tot een van de Top 100 SaaS-bedrijven volgens MT/Sprout

Met trots kondigen we aan dat PKIsigning is verkozen tot een van de top 100 SaaS-bedrijven op de lijst van MT/Sprout. Deze vermelding is een belangrijke erkenning voor ons en is een gevolg van het grote vertrouwen van onze klanten en de inzet van ons gehele team.

Als toonaangevend softwarebedrijf streven we ernaar innovatieve en hoogwaardige oplossingen te bieden op het gebied van digitale handtekeningen en veilig verzenden. In de afgelopen jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt. Meer dan 200 organisaties steunen inmiddels voor de digitale documentafwikkeling dagelijks op ons SaaS-softwareplatform.

De SaaS100-lijst

De SaaS100 is de lijst van de honderd best presterende SaaS-bedrijven van Nederland, tot een omzet van 50 miljoen euro. MT/Sprout selecteert de aanbieders van online software op onder meer omzetgroei op basis van groei in maandelijkse abonnementen, verloop van klanten en efficiency. Er zijn honderden inzendingen geweest (volledige lijst). PKIsigning is binnengekomen met een vermelding op plaats #54. 

Deze vermelding op de lijst van MT/Sprout voor online softwarebedrijven vormt erkenning van de groei die we hebben doorgemaakt. We willen graag onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Dankzij hen zijn we in staat om ons te ontwikkelen tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. Deze vermelding inspireert ons om ons succes voort te zetten en onze positie in de markt verder te versterken. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare digitale handtekeningoplossingen aan onze klanten.

Samen bouwen we aan een digitale toekomst waarin veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan.

Kennismaken met PKIsigning?