PKIsigning sluit zich aan bij ICT Valley

Dinsdag 9 mei 2023

PKIsigning sluit zich aan bij ICT Valley
PKIsigning sluit zich aan bij ICT Valley

PKIsigning, een toonaangevende leverancier van digitale handtekeningen, heeft zich aangesloten bij ICT Valley, een verbindend netwerk van ICT-bedrijven uit de regio FoodValley. Samenwerking,  kennisdeling en innovatie binnen de ICT-sector in de regio staat hierbij centraal.   

PKIsigning is enthousiast over deelname aan het netwerk van ICT Valley, omdat de ICT-sector in de regio Veenendaal versterkt. ICT Valley is een verbindend netwerk van meer dan 100 ICT-bedrijven. Het netwerk richt zich op het versterken van de ICT-sector door het delen van kennis en ervaringen, het faciliteren van samenwerking tussen bedrijven en het stimuleren van innovatie. Daarnaast is professionalisering en vergroting van het regionale potentieel aan ICT-ers een van de speerpunten. (www.ictvalley.nl)

Als innovatieve startup die ontstaan is in Veenendaal en werkgever voor ICT-professionals uit de regio is deelname aan het ICT Valley-netwerk voor PKIsigning een logische stap. Waar PKIsigning voornamelijk landelijk actief is, kan nu ook regionaal meer verbondenheid ontstaan. 

Online platform voor ondertekenen en veilig verzenden

Het jonge bedrijf ontwikkelde de afgelopen jaren in een sneltreinvaart een online platform voor het digitaal ondertekenen en veilig verzenden van belangrijke documenten. Hierbij worden hoge (Europese) standaarden toegepast en extra zekerheid geboden rondom identiteitsverificatie. Dit is steeds belangrijker in een markt waarin steeds meer digitaal en op afstand gebeurt, maar (identiteit) fraude en datalekken ook om de hoek kijken. Het online platform van PKIsigning loopt voorop in de toepassing van gekwalificeerd ondertekenen vanuit de cloud. Het platform wordt inmiddels dagelijks gebruikt door meer dan dan 200 organisaties, van MKB-bedrijven tot grote internationale accountantskantoren. 

Kennismaken met PKIsigning?