Samenwerking JuriBlox en PKIsigning

Maandag 17 april 2023

Samenwerking JuriBlox en PKIsigning
Samenwerking JuriBlox en PKIsigning

JuriBlox, aanbieder van software voor juridisch documentbeheer, is een samenwerking aangegaan met PKIsigning, een snelgroeiend online platform voor digitaal ondertekenen en veilig verzenden van berichten. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers van JuriBlox eenvoudig juridische documenten opstellen en digitaal ondertekenen met PKIsigning.

PKIsigning onderscheidt zich als ondertekendienst door extra waarborgen toe te voegen aan de elektronische handtekening, wat belangrijk is bij documenten waarvan het rechtsgevolg van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Met PKIsigning kunnen gebruikers van JuriBlox hun documenten eenvoudig digitaal ondertekenen op zowel geavanceerd als gekwalificeerd niveau, conform de Europese eIDAS-verordening. Beide simpelweg vanuit de cloud.

JuriBlox is een softwarebedrijf dat zich richt op het vereenvoudigen en automatiseren van juridische documenten en contractbeheer. Door middel van de legaltech-software kan een bedrijf bijvoorbeeld snel en eenvoudig alle overeenkomsten samenstellen. Zo kan er tijd en geld bespaard worden door de juridische processen te automatiseren. Door de samenwerking met PKIsigning biedt JuriBlox gebruikers nog meer gemak en efficiëntie bij het afwikkelen van documenten.

Met deze samenwerking beogen beide bedrijven hun klanten – in sectoren als de juridische dienstverlening en accountancy- de meest complete en veilige oplossing te bieden voor het opstellen en afwikkelen van juridische documenten.

Op 11 mei organiseren PKIsigning en JuriBlox het gratis webinar “Juridische documenten slimmer samenstellen en betrouwbaar ondertekenen” waarin de automatiseringskansen worden besproken. Schrijf je direct in!

Kennismaken met PKIsigning?