Digitaal ondertekenen: “Een fluitje van een cent”

Dinsdag 25 april 2023

Digitaal ondertekenen akten en contracten huis
Digitaal ondertekenen akten en contracten huis

Personal Touch Travel biedt op maat gemaakte reizen over de hele wereld aan. De reisadviseurs van het bedrijf werken met klanten om de perfecte reis te creëren, variërend van avontuurlijke rondreizen tot luxe stedentrips. Contracten met reisadviseurs worden sinds kort met behulp van PKIsigning op betrouwbare wijze ondertekend.

Unieke franchiseformule

Saskia Veenhuijs, verantwoordelijk voor recruitment en operationele zaken bij Personal Touch Travel, legt uit waarom hun bedrijf uniek is: “We hebben een fullservice concept, we staan echt met raad en daad bij. Daarin gaan we verder dan de markt. We hebben een supportdesk, helpen met marketing, boekingssystemen en hebben zelfs een fonds om de risico’s van de aangesloten ondernemers te dekken. We kijken echt samen met de ondernemers vooruit en willen de zaken goed voor elkaar hebben.”

De handtekening moet kloppen

Om hun klanten te voorzien van digitale contracten met de juridische goede handtekening, gebruikt Personal Touch Travel nu PKIsigning. Saskia Veenhuijs legt uit waarom het gebruik van PKIsigning belangrijk is voor hun bedrijf: “De handtekening moet bij belangrijke franchisecontracten wel kloppen. We willen de zaken echt goed beveiligen. Ook de AVG-wetgeving is voor ons belangrijk. Deze aspecten zien we terug bij PKIsigning.”

We tekenen nu álle contracten met reisagenten digitaal

Saskia vertelt verder over hoe PKIsigning Personal Touch Travel helpt bij het ondertekenen van contracten: “We tekenen nu álle contracten met reisagenten digitaal. Inclusief eventuele bijlagen. Regelmatig moeten er nieuwe of gewijzigde overeenkomsten komen. Die bieden we dan aan via PKIsigning. Het werkt echt makkelijk. We sturen een korte toelichting vooraf en merken dat het dan voor zich spreekt. We maken niet vaak mee dat een ondernemer er niet uit komt. Jong en oud.”

Het ondertekenen werkt heel snel

Het gebruik van PKIsigning bespaart Personal Touch Travel tijd en moeite bij het verzamelen van handtekeningen. Saskia legt uit: “Het werkt heel snel. Het is eigenlijk een fluitje van een cent. Het is fijn dat ik per mail notificaties krijg, zo houd ik handig overzicht. Maar ik hoef er niet vaak achteraan. Negen van de tien keer zijn alle stukken binnen de gestelde tijd getekend.”

Saskia heeft mooie woorden over de ondersteuning die ze krijgt van het team van PKIsigning: “Contacten met support gaan razend rap, niets op aan te merken. Ik heb support ook niet vaak nodig gelukkig. Dat zegt ook wat.”

Op zoek naar het allerbeste reisadvies 🛫? Kijk dan op www.personaltouchtravel.nl

Kennismaken met PKIsigning?