Digitaal ondertekenen vanaf het strand

Dinsdag 5 juli 2022

Digitaal ondertekenen akten en contracten huis
Digitaal ondertekenen akten en contracten huis

De Accountancy Expo 2022 in Houten stond in het thema van ‘fit for the future’. Bij “the beach” kon je meedoen aan de PKIsigning winactie om kans te maken op een vakantiecheque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Veel bezoekers deden mee aan de actie door het zetten van een digitale handtekening. Arjan de Lange van Hak+Baak Accountants werd deze week blij verrast als winnaar van de actie.

De ondertekenexperts van PKIsigning waren deze dag present om deelnemers in de (sportieve) zomerbestemming te brengen. Bij de cocktailcaravan konden deelnemers in de zomerstemming komen, vakgenoten treffen en gezellig bijpraten. Het team liet ondertussen verschillende demo’s zien van het cloud platform van PKIsigning. De ondertekensoftware sluit goed aan bij accountantskantoren die willen ondertekenen met volledige (rechts)zekerheid. Dat kan vanaf kantoor, maar ook vanaf het strand waar ook ter wereld. Accountants kunnen dankzij remote qualified signing hun beroepscertificaat vanuit de cloud benaderen.

Om hierop in te haken organiseerde PKIsigning een ludieke winactie. Arjan de Lange van Accountantskantoor Hak+Baak uit Sliedrecht was de gelukkige winnaar, van harte gefeliciteerd! Het team van PKIsigning wenst je een fijne vakantie!

Kennismaken met PKIsigning?