Digitaal ondertekenen
met volledige zekerheid

Belangrijke documenten vragen om een betrouwbare elektronische handtekening én veilige aflevering. Met onze online software ondertekenen jij en je klanten
gemakkelijk en snel documenten op geavanceerd- en gekwalificeerd niveau.

Hoe wij je helpen

We zijn niet zomaar een softwarebedrijf, maar koplopers in de markt van digitaal ondertekenen. Ontdek de unieke features voor meer zekerheid én meer gemak in het afwikkelen van belangrijke documenten.

Kennispartner

Het team van PKIsigning heeft uitgebreide expertise in het domein van digitaal ondertekenen. We gidsen je door begrippen en wet- en regelgeving als eID, eIDAS en ETSI. Onze experts geven regelmatig kennissessies en trainingen over deze onderwerpen.

Online ondertekenen op gekwalificeerd niveau

Zonder installatie.
Via laptop, mobiel en tablet.

PKIsigning is de eerste aanbieder die dit op het allerhoogste niveau voor je regelt.

Focus op zakelijke dienstverlening

Met roots in de financiële- en zakelijke dienstverlening snappen we je uitdagingen. We bieden naast PDF, ook oplossingen voor het ondertekenen van (financiële) XML- en XBRL-datasets. Én het gebruik van (beroeps)certificaten.

Meer zekerheid bij digitaal ondertekenen

Het is belangrijk om documenten rechtsgeldig te ondertekenen. In het ondertekenproces wordt daarom een ondertekenaar geïdentificeerd (ID-verificatie). Hoe beter de bewijskracht in dit proces hoe meer houvast je hebt als iemand je digitale handtekening ter discussie stelt. Door toename van fraude en cybercriminaliteit is dit steeds belangrijker.

Wij gaan ervanuit dat je geen twijfel wilt hebben over de  betrouwbaarheid van je digitale handtekening.

Meer gemak voor je klant én tijdsbesparing op kantoor

Geen gedoe meer met printen, handtekening zetten en inscannen. Faciliteer je klant met een eenvoudiger proces. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van je bedrijf, je krijgt op deze wijze documenten veel sneller getekend retour. En je hebt altijd inzicht in de status. Klant blij en jij blij!

Wij zorgen ervoor dat ons product in optima forma de look and feel krijgt van jouw bedrijf voor een optimale klantervaring.

Nederlandse SaaS-software

Onze moderne online SaaS-software is 100% Dutch design.
Onze servicedesk scoort gemiddeld een waardering van ★★★★+.

De software heeft een moderne Open API, zodat jij en onze partners er eenvoudig mee kunnen koppelen. De ‘ondertekenmotor’ kan ook in andere software worden geïntegreerd.

We zijn ISO27001 gecertificeerd en AVG en eIDAS compliant.
Dagelijks steunen meer dan 200 top organisaties op onze software.

KroeseWevers: "We willen alleen nog digitaal aanbieden aan klanten"

Bekijk de video-testemonial

Waarom zou je nog wachten?