PKIsigning biedt whitelabel op hoog niveau

Wil je ook een eigen ondertekenplatform? Dat kan bij PKIsigning! Geheel in eigen stijl met veel meer dan alleen het logo van jouw organisatie.

Het is meestal mogelijk om standaard een eigen logo en soms ook eigen kleur toe te voegen aan te ondertekenen documenten. Zo zien jouw klanten duidelijk waar het ondertekenverzoek vandaan komt. Maar PKIsigning pakt het professioneler aan!

Onderstaande zaken kunnen allemaal ingeregeld worden om het platform echt om te kunnen bouwen naar een eigen platform. Regelgeving zoals AVG maken dat je juridisch ook moet zorgen, dat de juiste waarborgen zijn getroffen, om maar iets te noemen.

  1. Je kunt verwijzen naar je eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring. Je klant doet geen zaken met PKIsigning en daarom is het logisch, dat hij jullie voorwaarden accepteert.
  2. Eigen domein waar het platform op te benaderen is. Uiteraard inclusief een HTTPS-certificaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondertekenen.jouworganisatie.nl. Als je werkt met Single Sign On via Microsoft, dan kunnen we er zelfs voor zorgen dat collega’s niet hoeven in te loggen, maar direct toegang krijgen via een link. Uiteraard op veilige wijze.
  3. Eigen logo en kleuren zijn uiteraard ook inbegrepen. Op verschillende plekken zijn eigen kleuren in te stellen.
  4. Notificaties zijn geheel in te stellen naar eigen standaard. Voor klanten lijkt het dan echt uit jullie systeem te komen. Technisch gezien kunnen de header en footer van alle soorten notificaties worden ingesteld.
  5. Afzender van SMS-jes en notificaties zijn in te stellen naar eigen bedrijfsnaam en mailadres.

Als bovenstaande zaken zijn ingeregeld, dan werkt het platform als jouw eigen platform en is niets meer te herleiden naar PKIsigning.

Als je het echt wilt afmaken, dan bestaat ook nog de mogelijkheid om een eigen eSeal certificaat te gaan gebruiken in plaats van die van PKIsigning. Dit vraagt om een investering, die eigenlijk pas loont bij een substantieel aantal ondertekeningen. Hiermee ondertekenen je klanten met jullie certificaat.

Heb je vragen of wil je ook een ‘eigen platform’, neem contact op of download de flyer.