Nieuwste release uitgelicht: voorproef op upgrade

Woensdag 13 september 2023

PKIsigning ondertekenplatform
PKIsigning ondertekenplatform

We kondigen je graag onze nieuwste release aan! Wij hebben naar klantfeedback geluisterd en onze software verder verfijnd en verbeterd. Hier zijn de meest opvallende verbeteringen die we in de nieuwste release hebben geïmplementeerd. Sommige zichtbaar, andere meer op de achtergrond ter voorbereiding op een grote upgrade van het platform die aanstaande is. 

1) Snellere statusupdates voor SBR- en fiscale rapportages

De communicatie tussen ons platform en entiteiten, zoals de Kamer van Koophandel (KvK), de Belastingdienst en SBR Nexus is nu nog efficiënter. Met deze verbeterde afhandeling van SBR-rapportages zien accountantskantoren sneller de status van hun documenten. Dit betekent minder wachttijd en meer duidelijkheid voor onze klanten.  

2) Uitgebreide branding mogelijkheden

Bedrijven willen hun identiteit consistent behouden, ongeacht de software die ze gebruiken. Daarom hebben we de branding-opties van onze software verder uitgebreid. Klanten hebben nu meer mogelijkheden om de applicatie aan te passen, zodat deze perfect past bij de gewenste look en feel van hun merk. Dit is een voorproefje van wat er komt in onze grote upgrade volgende maand. 

3) Bijlage expliciet goedkeuren

In navolging van rechtszaken, zoals ECLI:NL:RBAMS:2022:7462, hebben we voorbereidingen getroffen om bijlagen bij documenten, die ter ondertekening worden aangeboden, expliciet goed te kunnen keuren. Er kan nu al worden ondertekend op alle documenten en worden aangetoond dat de bijlagen in relatie staan tot een getekend hoofddocument. Deze toevoeging geeft echter extra zekerheid, omdat ondertekenaars expliciet moeten instemmen met aanhangige documenten zoals algemene voorwaarden. 

Wij blijven ons inzetten om onze digitale ondertekensoftware continu te verbeteren, waarbij gemak en (juridische) zekerheid centraal staan. Deze release legt het fundament voor de mooie veranderingen die we volgende maand zullen introduceren. Blijf op de hoogte! 

 

 

Klanten van PKIsigning hebben de releasenotes per e-mail ontvangen 

Kennismaken met PKIsigning?