Webinar 10 oktober ’23

Dossiervorming & Digitaal ondertekenen anno 2023

Bastiaan Brefeld

Bastiaan is informatiemanagementexpert bij GeOne

Samira el Bouziani

Samira is business developer bij PKIsigning

Webinar programma

Dossiervorming & Digitaal ondertekenen anno 2023

Ontdek de voordelen van de integratie tussen M-Files en PKIsigning tijdens ons aankomende webinar!

In dit webinar -georganiseerd door GeOne & PKIsigning- laten beide partijen je zien hoe je op hedendaagse wijze invulling geeft aan documentmanagement mét aandacht voor compliancy. Er wordt ingegaan op de totale cyclus van documentbeheer en het complementeren van dossiers, inclusief de zorg voor betrouwbare (rechtsgeldige) ondertekening volgens de Europese eIDAS-verordening.

Er wordt gekeken naar methodieken anno 2023, om je werk te versnellen en kwaliteit van dossiers beter te borgen. Daarnaast leer je welk betrouwbaarheidsniveau van de elektronische handtekening op welk type document toegepast moet worden én hoe je dit heel eenvoudig realiseert.

De nieuwe integratie tussen M-Files en PKIsigning wordt getoond. Daarbij ontdek je de kansen en aandachtspunten rond digitale ondertekening en afwikkeling van documenten en contracten.

Het webinar is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in dit thema. Het maakt niet uit of je al gebruikt maakt van een van beide oplossingen of niet.

Topics die besproken worden:

  • PKIsigning en digitaal ondertekenen
  • Uitleg over digitaal ondertekenen vanuit juridisch perspectief
  • GeOne: visie op documentmanagement
  • Korte demo M-Files en PKIsigning
  • Gesprek en gelegenheid voor vragen

Wil jij werken aan de kwaliteit van je dossiers en steunen op solide elektronische handtekeningen? Schijf je dan in voor het gratis webinar op 10 oktober van 11.00 tot 12.00 uur!

Simplicate digitaal ondertekenen