Joël van Beek versterkt team PKIsigning

Donderdag 20 oktober 2022

Joel van Beek versterkt team PKIsigning
Joel van Beek versterkt team PKIsigning

Deze maand is Joël gestart als developer bij PKIsigning. Joël is een bedreven software engineer met ervaring in ontwikkeling én het securitydomein. Eerder was hij actief als engineer en consultant bij bedrijven als Northwave, 4PS, R&R WFM, QS solutions en RoutIT. Met de stap naar PKIsigning maakt hij een keuze om mee te bouwen aan de groei van het SaaS-bedrijf. PKIsigning ontwikkelde zich de afgelopen jaren met vooruitstrevende software voor digitaal ondertekenen op hoog niveau.

De markt voor digitaal ondertekenen is volop in beweging. Er is een toenemende vraag naar eenvoudige oplossingen voor digitaal ondertekenen én behoefte aan betrouwbare software van Nederlandse bodem. PKIsigning heeft sinds de start drie jaar geleden een mooie groei doorgemaakt, onder andere op technologisch vlak. Er zijn flinke ambities op technologisch en functioneel gebied. Joël zal het team van developers versterken dat zich bezighoudt met deze ontwikkelingen.

“Het is niet zomaar een startup”

Joël: ‘PKIsigning is een bijzonder bedrijf, waar het menselijke aspect heel belangrijk is. Sterk gericht op samenwerking, een goede werksfeer, korte lijnen; dat spreekt mij aan. Het is ook mooi om als developer juist mee te kunnen helpen in een klein bedrijf, dat een enorme ontwikkeling doormaakt. Wat opvalt is dat, ondanks de geringe bedrijfsomvang, de kwaliteit hier enorm hoog in het vaandel staat. Het is niet zomaar een startup, maar er wordt in de groei heel actief naar kwaliteit gekeken. Dat vind ik ook een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk’.

Er wordt hard en als team samengewerkt, met oog voor elkaar.

Of zijn eerste week dat beeld bevestigd heeft, is voor Joël overduidelijk: ‘Ja, de kwaliteit van de software is essentieel. Het staat echt centraal en is bijvoorbeeld belangrijker dan de (snelheid van het ontwikkelen van) nieuwe features. Ook in de manier van werken valt het op, bijvoorbeeld bij de tweewekelijkse meetings met het hele bedrijf. Er wordt hard en als team samengewerkt, met oog voor elkaar. Ook de wisselwerking van development met de organisatie is waardevol. Er is veel interactie en iedereen denkt kritisch mee.’

 

Wat is PKIsigning?

PKIsigning is een kennis- en softwarebedrijf dat software aanbiedt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van berichten. Het bedrijf onderscheidt zich door extra juridische zekerheid toe te voegen bij documenten waar de geldigheid van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Een gebruiksvriendelijke interface voor de klanten en ondertekenaars zorgt voor extra gemak. De SaaS-software is door moderne technieken en open standaarden eenvoudig te integreren in bedrijfsprocessen en in andere (software)toepassingen. Meer dan 200 organisaties, van zzp-er tot multinational, wikkelen dagelijks hun documenten af via PKIsigning.

Kennismaken met PKIsigning?