“We nemen echt een stuk werk uit handen voor de klant”

Dinsdag 14 februari 2023

Han Zoet is een full-stack developer bij PKIsigning, waar hij zich bezighoudt met front-end en back-end ontwikkeling
Han Zoet is een full-stack developer bij PKIsigning, waar hij zich bezighoudt met front-end en back-end ontwikkeling

Vandaag maak je kennis met Han Zoet. Han is een full-stack developer bij PKIsigning, waar hij zich bezighoudt met front-end en back-end ontwikkeling. Zijn rol is om ervoor te zorgen dat de data uit de interfaces op de juiste manier opgeslagen wordt in de (data)structuur van de software.

Zijn carrière begon als student informatica, maar hij stopte zijn studie om buschauffeur te worden. Na drie jaar kwam hij via een collega op het spoor van PKIsigning. “Ik had geen afgeronde studie, maar wel basis skills op het gebied van programmeren. Ik was ook geen hardcore programmeur, maar de bedrijfskundige kant sprak me destijds aan”, vertelt Han. “Bij PKIsigning kon ik mijn softwarevaardigheden verder ontwikkelen. Ik wilde graag weer terug de IT in en meer structuur krijgen in mijn dagelijkse werk, ook vanwege mijn gezin. Ik wilde meer regelmaat in mijn leven.”

Back-end en front-end development

Na een half jaar oriëntatie bij PKIsigning, besloot Han om bij het bedrijf te blijven. “De openheid en korte lijnen spraken me aan. Ik wilde weer aan de slag gaan met back-end en front-end development”, vertelt hij.

Zijn dag begint meestal met een stand-up, waarin hij en zijn collega’s de vorige dag evalueren en vooruitkijken naar de toekomst. “We werken samen aan een soort planbord. Ik werk zelfstandig, maar we sparren onderling over casussen en waar we tegen problemen aanlopen.”

“PKIsigning is een mooi platform om documenten te laten ondertekenen die van belang zijn

Een klein en gezellig team

Waarom gaat Han met plezier naar zijn werk? “Het is een klein en gezellig team. We zijn open en eerlijk naar elkaar. Naast hard werken, is er ook tijd voor informele zaken en plezier,” vertelt Han.

Han is trots op PKIsigning en de werkzaamheden die ze verrichten voor de klanten. “PKIsigning is een mooi platform om documenten te laten ondertekenen die van belang zijn, zoals contracten en fiscale documenten. Ik kende het bedrijf niet voordat ik hier kwam werken, maar hoe langer ik hier werk, hoe mooier ik het vind worden. We nemen echt een stuk werk uit handen voor de klant.” zegt Han.

 

PKIsigning is een kennis- en softwarebedrijf dat een platform aanbiedt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van berichten. Het bedrijf onderscheidt zich door extra juridische zekerheid toe te voegen bij documenten waar de geldigheid van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Een gebruiksvriendelijke interface voor de klanten en ondertekenaars zorgen voor extra gemak. De SaaS-software is door moderne technieken en open standaarden eenvoudig te integreren in bedrijfsprocessen. Meer dan 200 organisaties van zzp’er tot multinational wikkelen dagelijks hun documenten af via PKIsigning.

Kennismaken met PKIsigning?