Digitaal ondertekenen en veilig verzenden
voor bedrijven en organisaties uit Veenendaal

Maak het je medewerkers en klanten makkelijker!

Is jouw (digitale) handtekening wel rechtsgeldig?

Wist je dat een echte digitale handtekening wat anders is dan een ingescande handtekening of een geplakt plaatje? Zo’n scan of plaatje biedt nauwelijks zekerheid, omdat de identiteit van de ondertekenaar niet gecontroleerd is. Afspraken hierover zijn vastgelegd in de Europese eIDAS-verordening en Nederlandse wetgeving. 

Gratis webinar 11 april aanstaande!

Op donderdag 11 april laat Reindert Doorn van PKIsigning tijdens een online sessie zien hoe je je bedrijfsprocessen eenvoudig kunt versnellen met handige tools voor het digitaal ondertekenen en veilig verzenden van documenten. Denk aan contracten, offertes, arbeidsovereenkomsten, etc. Daarnaast geeft hij de nodige uitleg rond juridische aspecten.

 • Hoe kun je tot 75% tijd besparen op de afwikkeling van documenten?
 • Van papier naar digitaal: waarom is de terugverdientijd zo kort?
 • Is een digitale handtekening altijd rechtsgeldig?
 • Hoe implementeer je digitaal ondertekenen in je bedrijf of organisatie?
 • Welke belangrijkste aandachtspunten zijn er?

Lees meer of schrijf je hiernaast direct in.
Er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Enkele voorbeeldklanten uit Veenendaal

Digitaal zaken doen in Veenendaal

De snelgroeinde Veenendaalse startup PKIsigning is kennispartner op het gebied van digitaal ondertekenen en wet- en regelgeving. PKIsigning levert bijbehorende online software die onderscheidend is qua veiligheid, juridische zekerheid, gebruiksgemak én prijs. De software is geschikt voor de zakelijke dienstverlening, maar ook goed inzetbaar bij zorgorganisaties, onderwijsinstellingen of MKB-bedrijven. Met de software kun je eenvoudig en snel al je documenten rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Of documenten veilig verzenden. Meer dan 200 landelijke organisaties zijn in korte tijd aangesloten. Van MKB tot internationale top-ondernemingen. PKIsigning wil nu ook graag in Veenendaal bekend worden!

Online software voor digitaal ondertekenen én veilig verzenden met volledige zekerheid. Vanaf €26,- per maand geregeld voor je bedrijf:

Bij digitaal ondertekenen wordt een handtekening toegevoegd door middel van van een elektronische handtekening

 • Bespaar tijd
 • Juiste juridische handtekening
 • Moderne uitstraling naar klanten
 • Bespaar kosten
 • Voorkom fraude en datalekken
 • Duurzame keuze
 • Binnen één dag van start!

Onze klant Sportservice Veenendaal aan het woord

Frank Hafkamp is directeur van Sportservice Veenendaal en is al tientallen jaren actief binnen het sportdomein. Samen met zijn team van 100 medewerkers heeft hij één missie: stimuleren van bewegen en sport in de regio Veenendaal. Hoe PKIsigning daar een rol in speelt? Dat legt Frank graag uit.

Sotware die Sportservice Veenendaal echt helpt
Gerbrand Burink, vennoot bij HZW accountants & belastingadviseurs.

Onze klant HZW accountants aan het woord

Gerbrand Burink is vennoot bij HZW accountants & belastingsadviseurs en is als kwaliteitsbepaler van het kantoor (mede) verantwoordelijk voor vaktechniek én automatisering. Met oog voor kwaliteit wordt ook naar digititaal ondertekenen gekeken: “onze handtekening vertegenwoordigt een belangrijke waarde”.

PKIsigning is lid van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal, ICT Valley en partner van de Wielerronde Veenendaal-Veenendaal

Landjuweel 3 – Valleystars

3905 PE Veenendaal
085-0185063
info@pkisigning.nl

 

Koffie & persoonlijk kennismaken?