Digitaal ondertekenen en veilig verzenden voor zakelijke dienstverleners uit Veenendaal

Maak het je klanten (en jezelf) ook makkelijker!

Is jouw (digitale) handtekening wel rechtsgeldig?

Wist je dat een echte digitale handtekening wat anders is dan een ingescande handtekening of een geplakt plaatje? Zo’n scan of plaatje biedt nauwelijks zekerheid, omdat de identiteit van de ondertekenaar niet gecontroleerd is. Afspraken hierover zijn vastgelegd in de Europese eIDAS-verordening en Nederlandse wetgeving. 

Digitaal zaken doen in Veenendaal

De Veenendaalse startup PKIsigning is kennispartner op dit gebied en levert bijbehorende online software gericht op de zakelijke dienstverlening. Denk aan accountants, taxateurs, notarissen, assuradeuren, makelaars, advocaten, ICT- en juridische dienstverleners. Met de software kun je eenvoudig en snel al je documenten rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Of documenten veilig verzenden.

Meer dan 200 landelijke organisaties zijn in korte tijd aangesloten. Van MKB tot internationale top-ondernemingen. PKIsigning wil nu ook graag in Veenendaal bekend worden!

Online software voor digitaal ondertekenen én veilig verzenden met volledige zekerheid. Vanaf €26,- per maand geregeld voor je bedrijf:

Bij digitaal ondertekenen wordt een handtekening toegevoegd door middel van van een elektronische handtekening

  • Bespaar tijd
  • Juiste juridische handtekening
  • Moderne uitstraling naar klanten
  • Bespaar kosten
  • Voorkom fraude en datalekken
  • Duurzame keuze
  • Binnen één dag van start!

Kennismakingsborrel en proeverij

In een volle zaal konden Veense ondernemers op 17 mei jl. kennismaken met PKIsigning. Allereerst begonnen we met een bierproeverij verzorgd door Henk Overbosch. Hij liet wat proeven uit zijn eigen brouwerij. Aansluitend gaf Reindert Doorn een presentatie over digitaal ondertekenen inclusief wet- en regelgeving en liet een praktijkvoorbeeld zien.

Na de proeverij en presentatie was er een borrel georganiseerd waarbij er ruimte was om te netwerken en kregen de gasten nog een Veluws biertje mee naar huis. We kijken terug op een geslaagde middag.

Veenendaalse klanten

Deze Veenendaalse organisaties maken al gebruik van onze software.
Sta jij hier binnenkort ook bij?

Onze klant Sportservice Veenendaal aan het woord

Frank Hafkamp is directeur van Sportservice Veenendaal en is al tientallen jaren actief binnen het sportdomein. Samen met zijn team van 100 medewerkers heeft hij één missie: stimuleren van bewegen en sport in de regio Veenendaal. Hoe PKIsigning daar een rol in speelt? Dat legt Frank graag uit.

Sotware die Sportservice Veenendaal echt helpt
Gerbrand Burink, vennoot bij HZW accountants & belastingadviseurs.

Onze klant HZW accountants aan het woord

Gerbrand Burink is vennoot bij HZW accountants & belastingsadviseurs en is als kwaliteitsbepaler van het kantoor (mede) verantwoordelijk voor vaktechniek én automatisering. Met oog voor kwaliteit wordt ook naar digititaal ondertekenen gekeken: “onze handtekening vertegenwoordigt een belangrijke waarde”.

PKIsigning is lid van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal, ICT Valley en partner van de Wielerronde Veenendaal-Veenendaal

Landjuweel 3 – Valleystars

3905 PE Veenendaal
085-0185063
info@pkisigning.nl

 

Koffie & persoonlijk kennismaken?