Samira el Bouziani versterkt team PKIsigning

Donderdag 6 oktober 2022

Samira el Bouziani versterkt team PKIsigning
Samira el Bouziani versterkt team PKIsigning

Deze maand is Samira gestart als groeiversneller bij PKIsigning. Samira brengt ruim 20 jaar ervaring mee in sales & marketing. Eerder was ze o.a. actief als business developmentmanager bij softwarebedrijven als Twinfield, PinkWeb en het Belgische Silverfin. Met de stap naar PKIsigning maakt ze een keuze om mee te bouwen aan de groei van het SaaS-bedrijf. PKIsigning ontwikkelde zich de afgelopen jaren met vooruitstrevende software voor digitaal ondertekenen op hoog niveau.

De markt voor digitaal ondertekenen is volop in beweging. Er is een toenemende vraag naar eenvoudige oplossingen voor digitaal ondertekenen én behoefte aan betrouwbare software van Nederlandse bodem. Hoewel PKIsigning sinds de start drie jaar geleden al flink groeide, is de aandacht in de beginjaren uitgegaan naar technologische ontwikkeling en hoogwaardige compliancy. Met de komst van Samira probeert PKIsigning nu ook de commerciële kansen te benutten en de groei te bestendigen.

“Echt een dynamische organisatie met een sterk profiel”

Samira: ‘PKIsigning is een jonge en dynamische organisatie. Het potentieel is enorm. Dat geldt niet alleen voor accountancy, maar ook breder. Iedereen heeft wel eens iets digitaal ondertekend of gaat dat in de nabije toekomst doen. Of het nu om een contract of akte gaat, een juridische juiste handtekening met goede herleidbaarheid naar de ondertekenaar wordt steeds belangrijker.’

Het verhaal achter het ontwikkelen van de software, het ‘waarom’, spreekt haar enorm aan: ‘PKIsigning is niet zomaar een softwarebedrijf maar heeft een sterk profiel’. Ze is overtuigd van het gemak waarmee alle markten met PKIsigning snel de digitale rompslomp kunnen verminderen.

Wat is PKIsigning?

PKIsigning is een kennis- en softwarebedrijf dat software aanbiedt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van berichten. Het bedrijf onderscheidt zich door extra juridische zekerheid toe te voegen bij documenten waar de geldigheid van de elektronische handtekening niet ter discussie mag staan. Een gebruiksvriendelijke interface voor de klanten en ondertekenaars zorgen voor extra gemak. De SaaS-software is door moderne technieken en open standaarden eenvoudig te integreren in bedrijfsprocessen. Meer dan 200 organisaties van zzp’er tot multinational wikkelen dagelijks hun documenten af via PKIsigning.

Kennismaken met PKIsigning?