Op 21 juni wordt de 8ste editie van de Accountancy Expo georganiseerd. Dé gelegenheid om waardevolle tools voor je accountantskantoor te ontdekken en je te laten inspireren door de tientallen sprekers. De Expo Houten wordt omgetoverd tot een sportieve arena rond het thema ‘fit for the future’. De ondertekenexperts van PKIsigning zijn present om je in de (sportieve) zomerstemming te brengen! Drie redenen waarom je ons absoluut moet opzoeken die dag.

Tussen de break-outs ruimtes ‘de kleedkamer’ en ‘the beach’ staat PKIsigning met een hele bijzondere stand (44). Het voltallige team is de hele dag aanwezig om bestaande klanten en nieuwe relaties te ontmoeten. Geen commerciële poeha, maar sportieve en zomerse gezelligheid in stijl van het naastgelegen strand.

Wat je niet mag missen

  • Kom bij ons een speciaal drankje proeven om je in de stemming te brengen, vakgenoten te treffen en gezellig bij te praten. We leggen je desgewenst de wereld van ondertekenen uit op de achterkant van een bierviltje.
  • Heb je nog geen vakantieplannen voor de zomer en heb je wel zin in een zonnige strandbestemming*? Doe dan mee met de win-actie waarbij we onder de deelnemers een strandvakantie weggeven!
  • We laten je -als je benieuwd bent- een aantal heel bijzondere productfeatures zien, zoals de Detached-Certificate in XML, de Power platform-stekker en sneak previews van de nieuwe UX-designs.

*Het maakt niet uit welke bestemming je kiest of wanneer je gaat. Met onze Cloud software kun je als accountants namelijk ondertekenen met je beroepscertificaat waar je ook bent. En als je ter plekke iets moet tekenen: de gekwalificeerde handtekening is zonder meer rechtsgeldig in alle EU-lidstaten ?

We ontmoeten je graag op 21 juni. Je kunt je dankzij de vouchercode ‘INVITEACC22’ gratis aanmelden voor dit event op www.accountancyexpo.nl.