PKIsigning en LemonForce lanceren Twinfield-integratie

Dinsdag 7 februari 2023

Met trots kondigen PKIsigning en LemonForce de integratie aan tussen PKIsigning en Twinfield.
Met trots kondigen PKIsigning en LemonForce de integratie aan tussen PKIsigning en Twinfield.

Met trots kondigen PKIsigning en LemonForce de integratie aan tussen PKIsigning en Twinfield. Dankzij deze integratie worden BTW-aangiften direct uit Twinfield opgehaald en via PKIsigning ter accordering aangeboden aan klanten. Na goedkeuring worden de aangiften direct ingediend bij de Belastingdienst. De ondernemer kan direct via iDEAL betalen.

De integratie is een uitkomst voor accountantskantoren die hun klanten effectief en op moderne wijze willen faciliteren bij het proces rond de BTW-aangiften. Voor veel administratie- en accountantskantoren is de afwikkeling van deze aangifteroute op dit moment nog erg tijdrovend. Door PKIsigning en Twinfield te integreren worden aangiften direct uit Twinfield opgehaald.  Na accordering, verzending en betaling, wordt de status vanuit PKIsigning weer teruggekoppeld naar Twinfield. Zo behoud je binnen de administratiesoftware het overzicht.

Direct betalen via iDEAL

Met de recente lancering van PKIsigning’s functie om BTW-aangiften direct via iDEAL te betalen, is er een uiterst gebruiksvriendelijk digitaal proces ontstaan. Hier helpen administratie- en accountantskantoren hun klanten mee. iDEAL is een veilige en snelle manier van online betalen in Nederland, waarmee klanten die een bankrekening hebben bij één van de deelnemende banken, betalingen verrichten via internetbankieren.

Een eerste complete ketentest in een productieomgeving bij een accountantskantoor heeft inmiddels plaatsgevonden.

Samenwerking LemonForce

De integratie tussen PKIsigning en Twinfield is ontwikkeld door LemonForce. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van software-integraties binnen de financiële dienstverlening. Door de moderne en eenvoudige API van PKIsigning heeft LemonForce de integratie binnen een paar weken ontwikkeld. De integratie met PKIsigning maakt nu standaard onderdeel uit van de LemonForce Studio, het ecosysteem waar meerdere administratie-integraties toe behoren. Door de samenwerking worden op eenvoudige wijze nieuwe integraties toegevoegd.

Meer weten over de integratie: Koppeling Twinfield – PKIsigning – LemonForce®

Ontdekken hoe je met PKIsigning je aangifteproces optimaliseert? Schrijf je direct in voor een persoonlijke demo: Contact – PKIsigning

Kennismaken met PKIsigning?