PKIsigning en Ecobit bundelen krachten rond digitale handtekening-integratie met AFAS

Maandag 20 november 2023

PKIsigning en Ecobit bundelen krachten rond digitale handtekening-integratie met AFAS
PKIsigning en Ecobit bundelen krachten rond digitale handtekening-integratie met AFAS

PKIsigning, het toonaangevende platform voor digitaal ondertekenen, en Ecobit, gecertificeerd AFAS-partner, kondigen een strategische samenwerking aan die gericht is op het aanbieden van digitale ondertekenprocessen op het hoogste niveau voor gebruikers van AFAS-software.

Deze samenwerking brengt de expertise en technologie van PKIsigning op het gebied van digitale handtekeningen samen met de AFAS integratie-kennis en -ondersteuning van Ecobit. Hierdoor kunnen bedrijven die gebruikmaken van AFAS-software profiteren van uitgebreide mogelijkheden voor digitale ondertekening. Het partnerschap stelt AFAS-gebruikers in staat om documenten snel en veilig digitaal te ondertekenen, met geautomatiseerde workflow als basis, wat de efficiëntie van bedrijfsprocessen vergroot.

De bundeling van krachten betekent dat ondertekenen op het hoogste niveau voor meerdere AFAS-gebruikers beschikbaar wordt gemaakt. In de accountancy, maar ook zeker daarbuiten.

Mark Bisschop, Partnermanager van PKIsigning, legt uit: “De samenwerking met Ecobit is een belangrijkste stap voor PKIsigning. Samen kunnen we nog meer bedrijven, die gebruikmaken van AFAS-software, ondertekenoplossingen aanbieden die de waarde van de ondertekening vergroten.

Bart Clement, directeur van Ecobit: “Wij geloven dat digitale ondertekening een essentieel onderdeel is van moderne bedrijfsprocessen. De samenwerking met PKIsigning stelt ons in staat om onze AFAS-gebruikers de best mogelijke oplossingen te bieden en hen te helpen hun digitale transformatiedoelstellingen te bereiken.”

PKIsigning en Ecobit kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn gedreven om AFAS-gebruikers te ondersteunen bij het optimaliseren van hun digitale ondertekenprocessen.

Over PKIsigning

PKIsigning is een snelgroeiende aanbieder van digitale handtekeningoplossingen die bedrijven helpt om veilige en rechtsgeldige digitale handtekeningen te creëren en te beheren. Het platform ondersteunt de mogelijkheden voor elektronische handtekeningen, het gebruik van certificaten, verzegeling en het veilig delen van documenten. De oplossingen van PKIsigning voldoen aan de hoogste normen en worden gebruikt door toonaangevende organisaties.

Over Ecobit

Ecobit, gecertificeerd AFAS-partner, is een innovatieve softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in het leveren van standaard software en op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in verschillende sectoren. Met een sterke focus op digitalisering en procesoptimalisatie helpt Ecobit organisaties bij het bereiken van operationele efficiëntie en groei.

Kennismaken met PKIsigning?